Verslag van Sara (ongecorrigeerd).

Toen kwamen we bij een camping met een zwembad. We hebben heerlijk gegeten en Marlies, Lize, Judith Sara, Miriam gingen aan het schrijven. We hoorde over de indeling van de tente en Sara zit met Miriam en Marlies, en Judith zit met Valerie en Lize We gaan het ontzettend lol hebben in Buitenhofvakantie, en we mogen laat naar bed.

MiriamJuSaraZaterdag 7 augustus
Vanmorgen hebben Marlies, Miriam en Sara uitgeslapen en geontbeten en samen afgewassen en afgedroogd en nu zitten we weer in bussen richting centrum. Toen later gingen we iets drinken bij mcdonalds. De andere hebben milkschake gedronken en Lize, Sara, Judith hebben colalight gedronken AH om boodschappen te doen en weer met de bus maar dan naar de camping toe. We hebben heerlijk gegeten en na zijn we naar het zwembad gegaan, en na het zwemmen onder de douch geweest samen met Judith. En nu zitten Judith, Sara, Miriam en Lize te schrijven en straks gaan we koffie, thee, gebak drinken en eten, en heerlijk slapen.

 

AssepoesSara

EiffelZondag 8 februari
Vanmorgen eerst geontbeten en met de bussen richting Disney. We hebben veel actractisch in geweest en we Winnie de pooh, tijgertje, Belle en Asenpoetser in het echt gezien.
In de middag hebben we gelunchd, en toen later moesten we verzamelen en gingen we richting bussen naar de camping en straks gaan we heerlijke eten. MarliesBegeleiderJu