Na bijna 15 jaar koken was onze keuken aan vernieuwing toe!

Hebben wij even geluk dat een van de ouders architect is! Hij sprak met alle bewoners en natuurlijk ook met onze begeleiders: wat kan er beter? Wat zijn wensen? En zo ontstond er een prachtig plan.
Het was nog wel een aardige organisatieklus, want ja, hoe moesten we wonen zonder keuken? We bedachten slimme oplossingen tijdens de verbouwing van 3 weken.

We gingen eerst in een vakantiehuis en de laatste week konden we boven in het kantoortje eten en chillen. Dankzij het mooie weer aten we nog vaak buiten en zaten we veel op ons grote balkon.
En nu is de keuken bijna helemaal klaar.
Met 2 ovens hebben we al uitgeprobeerd of we tegelijkertijd 2 taarten konden bakken; en dat is gelukt! Wij kunnen weer 15 jaar vooruit en zijn superblij met onze nieuwe keuken!

En nieuwe gordijnen, bijna . . .

Na de verbouwing van de keuken en woonkamer passen de huidige gordijnen niet meer in de nieuwe sfeer. We gaan de gordijnen vervangen door nieuwe. En niet zomaar nieuwe! We gaan een ontwerp maken met kunstenares Elspeth Pikaar.

Zij heeft al in een workshop aan ons uitgelegd hoe zeefdrukken werkt. We krijgen er zin in en zien er naar uit als straks die nieuwe door onszelf ontworpen gordijnen in onze gemeenschappelijk woonkamer hangen.
Zijn we vast en zeker trots op!