underheader

Yangdan

Ik werk op De Die met mensen met korsakov en dementerenden, als activiteitenbegeleider. Ik vind het leuk om met mensen te werken en een band met ze op te bouwen. Soms overlijdt iemand en dat vind ik jammer. Binnen Cordaan ben ik in opleiding voor ervaringsdeskundige. De opleiding vind ik interessant en ik maak zelf een groeiproces door.

Ik hou van waargebeurde verhalen, geschiedenisboeken en documentaires bekijken. Ik heb ook een Cineville pas. Op natuurijs schaatsen vind ik leuk en muziek luisteren geeft me veel plezier. Zonder kunst vind ik het leven saai.

Ik ben een kleurrijk persoon&creatief, enthousiast, maatschappelijk betrokken en sociaal. Ik woon hier sinds 7 juli 2016. Ik vind mijn medebewoners aardig, behulpzaam en ze staan voor je klaar. Ik vind het fijn dat ik mijn eigen plekje heb en ik vind het gezellig dat we samen eten en samen activiteiten ondernemen.

Op Navarea leer ik om zelfstandig te zijn en je leert veel van elkaar. Verantwoordelijkheid nemen voor anderen, voor je taken en voor jezelf. Ik hoop dat we ons blijven ontwikkelen.


Bewoner Yangdan