Tessa

Ik vondTessa de coronatijd wel een, Tessabeetje saai.

Ik miste mijn werk en mijn ritme.
Ik werk op een internationale school, in Amsterdam zuidoost, daar maak ik de broodjes. En ik maak ook een ochtend ontbijt voor mensen die weinig geld hebben.

Op dinsdag doe ik hardlopen en ik kickboks nog steeds. Als alles weer een beetje normaal is lijkt het me wel leuk om de Dam tot Dam loop weer te doen, die korte in de avond.
Ik houd erg van muziek en festivals maar dat gaat nu allemaal niet door. Ik hoop dat familie en vrienden weer wat dichterbij mogen zitten en ik wil Bobby weer zien, de hond van mijn nicht. Uit eten gaan vind ik ook leuk en dansen. En ik ben bezig met diamond painting.

Elke dag heb ik mijn baduurtje, dan lig ik lekker in bad.
Ik vind het leuk om bij andere mensen te wonen, want dan kan je soms met elkaar zitten en soms alleen, elkaar een beetje helpen. Ik help graag andere mensen, maar ik ben ook soms een beetje verlegen.
Ik zit graag in mijn appartementje of ik ga graag even wandelen. Ik vind het ook leuk om met de groep uit te gaan en ik ga elk weekend naar mijn ouders.

Ik ben blij dat ik hier woon, nu al dertien jaar en dat we elkaar hadden in de corona tijd. Ik vind dat ik een leuk leven heb.