Sara

Ik woon al meer dan 10 jaar op Navarea. Ik heb mijn eigen plek, lekker chill.Diva

Ik heb mijn eigen strijkbedrijf en ik ben bezig dat uit te breiden. Via beeldbellen ga ik strijkles geven en daarvoor gaan we flyers rondbrengen. Ik strijk in opdracht. Op donderdag doe ik dat bij mijn ouders.
Ik schrijf gedichten en die komen op mijn strijkbedrijfsite. Ik ben bezig om die met iemand op te zetten.

Ik heb het druk met werken. Ik werk drie dagen bij theater LeBelle, een combinatie van dans en theater. We zijn met heel veel verschillende projecten bezig, ook met de Lion King. Er wordt voornamelijk alleen gedanst. In de voorstellingen wordt niet gepraat. Mijn passie is optreden. Ik ben actrice en ik heb ook musical lessen waarmee we gaan optreden.

Ik werk ook nog in de horeca, maar daar ga ik mee stoppen want ik ga mijn eigen bedrijf uitbreiden samen met mijn broertje en met hulp van mijn ouders. En ik wil meer het theater in. Ik ben veel met mode bezig geweest en ik heb veel schetsen gemaakt. En ik ga met mijn ouders van lapjes op de naaimachine kleding maken die ik heb geschetst.

In augustus ga ik naar Oerol op Terschelling en in 2022 ga ik met Flow reizen naar Egypte. Ik denk niet achteruit maar vooruit.