Laura

Ik woon sinds 2013 op Navarea,Laura maar het voelt eigenlijk alsof ik vanaf het begin erbij ben. Ik vind het hier heel erg leuk en er zijn leuke huisgenoten. In het weekend kook ik zelf en dan eet ik soms met Dhammika en we hebben wel eens dames-eten.

De crèche waar ik werkte ging failliet en nu werk ik in een ander kinderdagverblijf. Na een maand begon ik met mijn nieuwe baan. Dat ging viavia, dat gaat zo in die wereld. Ik vind het leuker dan verwacht. Ik assisteer de pedagogisch medewerker. Ik doe wat schoonmaakklusjes en ik doe wat boodschapjes omdat zij steeds bij de groep moeten blijven. Tijdens corona zat ik twee maanden thuis. Ik was wel heel erg blij dat ik na de meivakantie weer kon gaan werken. Ik ga elke dag op de fiets.

De meesten zien mij als een vrolijk persoon. LauraIk ben het zonnetje in huis. Ik ben betrouwbaar en lief. Als iemand een geheim vertelt vertel ik het niet door. Ik doe aan wedstrijdzwemmen. Ik houd heel erg van zwemmen, 3d kaarten maken, bullet journals maken, tennis en musicals, taarten bakken.

Al Mijn dromen zijn uitgekomen. Ik had heel erg lang de wens dat ik met dolfijnen wou zwemmen en dat heb ik in Egypte gedaan. Bali was ook een mooie droomvakantie. En ik ben naar Nieuw Zeeland geweest. Het heeft heel veel natuur en heel veel water, het is uitgestrekt en gewoon heel mooi. Nu doe ik het lekker rustig aan.