Judith

JudithIk woonde eerst met mijn ouders in een woongroep aan de rand van Amsterdam. Ik zat vier jaar op het VMBO. Daarna ben ik naar het ROC gegaan en daar heb ik het diploma horeca assistent gehaald. Ik woon sinds het begin met Sara op Navarea. Het was toen winter. De eerste paal werd geslagen, dat weet ik nog. Onze ouders hebben het opgericht. Voor alle bewoners ben ik trouw. Huisgenoten zijn ook een soort vrienden van je. Ik ben iemand die zich heel goed vermaken kan. Sommige bewoners niet zo, maar iedereen is anders.

Judith in Boston

Judith in Boston

De corona maatregelen daar heb ik geen last van gehad. De andere medebewoners wel want die konden niet naar hun werk toe. Ik daarentegen ben iemand die zich er goed bij kan neerleggen. En ik kan mezelf ook goed vermaken. Ik speel vaak Mens erger je niet, in m’n uppie of met iemand anders. Ook achter mijn iPad en achter mijn computer. Daar kijk ik soapseries en comedyseries. Ik heb ook spotify op mijn iPhone en iPad.

Ik werk in het Mediacafé bij de Westergasfabriek. Daar moet ik de lunch voorbereiden voor bekende mensen van een tv programma. Daar werk ik al sinds tien jaar. Ik werk ook bij Hanna’s, een soort lunchcafé.

Vroeger zat ik op atletiek in Utrecht, twaalfeneenhalf jaar. Daar heb ik medailles mee gehaald. Schaatsen in Amerika en atletiek in Italië voor de special olympics. Nu doe ik basketballen, hockey en schaatsen.

Ik ben fan van Caro Emerald en ik ben een soort van wereldreiziger. Ik heb vaak stedentripjes gemaakt. Naar Londen, Berlijn, Madrid, Barcelona, Wenen, Budapest. Ik houd ook van fietstochten maken.